Zalagaonica zlata

Auro Domus vodi najveći lanac zalagaonica u Hrvatskoj, čije usluge koriste tisuće hrvatskih građana i turista svakoga dana.

Rješenje za naizgled bezizlazne situacije

Ljudi se često nađu u situaciji gdje im je hitno potreban novac. U slučaju da se ne žele odreći vlasništva nad nakitom odnosno nekim vrijednim zlatnim predmetom, a novac im je potreban na kraći rok, isti mogu založiti.

Kako funkcionira zalog zlata ?

Prvi dio procesa jednak je otkupu zlata. Zlatni predmet donesete u neku od poslovnica tvrtke Auro Domus, a naši djelatnici obavljaju besplatnu procjenu. Ukoliko se klijent složi s procjenom vrijednosti, odmah mu se isplaćuje novac.

Što nakon procjene?

Nakon obavljene procjene, klijent ima mogućnost izabrati uslugu zaloga. Uz uplatu kotizacije, rezervirat će pravo ponovne kupnje predmeta po njegovoj procijenjenoj vrijednosti. Rok rezervacije je fleksibilan što znači da se može odabrati razdoblje čuvanja od 8, 15 ili 30 dana. Po predmet se može doći i ranije, a ukoliko se tako dogovori – i kasnije. Auro Domus će ga čitavo vrijeme čuvati u osiguranoj pohrani.

Budite uvijek informirani

Auro Domus pobrinut će se da klijenti uvijek budu informirani o isteku roka rezervacije. Porukom elektronske pošte i SMS-om klijent će dobiti obavijest 72 sata prije isteka. Tako može biti siguran da neće propustiti trenutak u kojem rezervacija ističe. Ukoliko mu to bude odgovaralo, rok može dodatno i produžiti. Po isplati ukupnog iznosa, klijent može ponovno preuzeti svoj predmet.

Više o zalogu zlata

Zanima vas zalog zlata, a niste pronašli odgovor na pitanje koje imate? Provjerite rubriku u kojoj su navedeni odgovori na česta pitanja. Ili nas za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte.

Skip to content